Primul CD motivational

Fericirea este pentru mine momentul acela cand opresti timpul in loc si te umpli de bucuria minunilor de langa tine.

De cele mai multe ori ma bucur de copiii mei. Sau de familie, prieteni sau succese. Dar ma bucur si de natura, de sanatatea noastra sau de caldura soarelui. Nu e mare lucru sa fii fericit. Am intalnit oameni fara casa care erau fericiti. Si care ar fi impartit cu mine bucata lor de paine. Mai greu e cand ai multe lucruri care te orbesc, atunci e mai greu sa fii fericit.

Studiez fericirea din 2013. Dar in fapt e un subiect care ma atrage demult, insa nu am constientizat pana in 2013 cand am si tinut primul training despre fericire. Primul meu CD motivational are ca subiect central starea asta grozava si unica, nebunia asta temporara, detasarea asta, sentimentul incredibil si accesibil oricui de bucurie deplina, de comuniune si acordare cu TOT. Un om ca mine care a fost si sus si jos, care a gustat din multe si si-a schimbat viata de atatea ori, credeti-ma, are multe de spus. Eu nu va spun platitudini din carti ci va povestesc din suflet si din experientele mele. Daca va spun despre orgoliu, am invatat lectia asta pe pielea mea. Daca va povestesc despre iubire, am invatat lectia asta pe pielea mea. Daca va spun despre bani, am invatat lectia asta pe pielea mea.

CD-ul l-am lucrat intr-un studio minunat al unor prieteni care imi sunt si clienti, Armin House Production. Un articol comun gasiti aici: http://www.editie.ro/articole/actualitate/din-craiova-in-toata-lumea.html.

Daca doriti sa comandati CD-ul, o puteti face simplu, aici. O sa gasiti acolo esenta a ceea ce am inteles eu despre viata. Paradoxal, este despre iubire. Despre o clipa magica in care timpul se opreste in loc. Despre energie si bucuria de a trai. Si stiti ce e interesant? Ca odata ce am inceput sa studiez fericirea mi-am dat seama ca nu sunt singurul care a inteles. Am biblioteca plina de carti si facebook-ul plin de oameni care au prins si ei ideea. Viata e despre iubire. Despre iubirea de aproape, de ceea ce faci, despre iubirea de tine si de viata. Si despre recunostinta. Atat timp cat traiesc, ma voi bucura de asta. Caci nu stiu nimic altceva in afara vietii, iar ceea ce stiu despre viata ma face sa o iubesc. Sa fiu recunoscator pentru tot, de la aerul pe care il respir, pana la mancarea care ma hraneste, oamenii cu care traiesc si lucrez. Si stiti ceva?

Va las de data asta, cu un:

Spor, tuturor, la iubit!

Cu drag,

Mircea

 

 

2 raspunsuri

Comentariile sunt închise.