Sunt casatorit si am trei copii. Baieti. Toti.

Am trei copii. Baieti. Toti.

Primii doi baieti din prima casatorie. Asta e important ca si experienta. Nu e usor sa treci printr-un divort, mai ales cand tu faci pasul. Dar, asa e cand esti corporatist si lucrezi la 250 kilometri de casa, dupa o buna bucata de vreme, iti dai seama ca nu mai exista nimic in comun. Cativa ani de zile nu intelegi ce e cu tine, dar lucrurile se aseaza incet, incet si daca vrei cu adevarat, e bine. Eu am vrut.

Imi iubesc copiii. Cele mai fericite clipe sunt cele cand suntem toti asa, ca in poza, undeva. La masa, in excursii, jucand monopoly sau alergand unii dupa altii. Sotia mea e un om deosebit. Un suflet extraordinar, un prieten pe care te poti baza si un om minunat. M-am indragostit de ea iremediabil intr-o excursie cand amandoi ne-am deschis sufletele si dupa ani de zile am simtit, din nou, caldura. O minunata caldura si incredere ca pot sa ii spun orice.

Da, ma declar un om fericit.

Atata timp cat ma opresc si ma uit in jurul meu, ma declar chiar mai mult. Sunt un om realmente bogat. Am trei copii minunati si sanatosi, o sotie care imi e cel mai bun prieten si cu care impart o relatie extraordinara, am prieteni buni si vechi, sunt sanatos si am planuri mari. Mai mult decat 99% din populatia planetei.

Despre fericire, am cateva produse. Le gasesti aici si aici. Ar trebui sa stii ca sunt, probabil, singurul roman certificat in Science of Happiness. Nu diploma e importanta, desi nu a fost usor de obtinut. Important e ca studiez fericirea din 2012. Citesc, ma certific, vorbesc cu oameni, scriu, tin cursuri. Asta imi da curaj sa te trimit din nou aici si sa iti zic ca vei gasi cateva povesti extraordinare si multa informatie unica.

Spor, tuturor!

Cu drag,

Mircea