Portofoliul meu de speaker.

Am fost invitat la multe emisiuni TV sau evenimente live cu diferite teme precum fericirea, afacerile, antreprenoriatul, leadershipul, vanzarile sau dezvoltarea personala. Sunt membru in cateva organizatii precum JCI, Rotary sau Romanian Business Leaders sau RBL si am propria mea Fundatie, Fundatia pentru Integrarea Tinerilor in Societate.

In portofoliul meu de clienti pentru traininguri se afla companii precum Pangram (pastele Monte Banato), Top Gel, Win, Elprest sau reteaua Forever Living Products.

Am fost pe scena 11Events, GROW – Biblioteca Vie, Atelierele de Antreprenoriat ale RBL, BookLand, Conferinta Nationala JCI, etc si am trecut, ca invitat pe la TVR, Digi si Alege TV.

Dar cele mai placute intalniri au fost cele cu liceenii. Va las mai jos cateva testimoniale de dupa prezentarile mele:

Parerea mea este ca viitorul arata bine. Am cunoscut tineri realmente extraordinari pentru care mi-as da girul fara sa preget. STIU ca va fi bine. Pentru ca sunt muncitori, frumosi, plini de speranta si drag de ceea ce fac, seriosi si grozav de intuitivi si up-to-date cu toate. Si ma bucur ca menirea mea e sa ii ajut. Sa le aduc in fata oameni frumosi si de succes, sa le arat ca se poate, ca Romania este o alternativa. Toata bucuria asta a mea, impreuna cu experiente, date si povesti grozave, le puteti gasi aici.

Spor, tuturor!

Cu drag,

Mircea