Fericire! Va iubim din tot sufletul!

Ce pot sa zic…

Fara voi, fetele, noi barbatii… suntem ca un cuier gol. Chiar daca stam drepti si frumosi, suntem fara utilitate. Caci nimic nu e mai frumos decat un vis implinit, un tot intregit sau un cuplu care se intelege.

De aceea, dragelor, primavara sa va fie plina de bucurii si razele de soare sa va mangaie si sa va hraneasca sufletele calde si pline de bunatate. Nu ca ma pricep sa folosesc cuvintele (uneori, cred cu tarie ca daca nu mi-ar corecta cineva textele as fi capabil sa ucid limba romana…), dar va scriu cu mare drag si de aici si romantele de mai sus.

Nu am terminat. Pentru ca dupa declaratie si urare mai am si edificarea. Pai ce barbat ar putea sa fie atat de puternic ca voi? Eu unul nu as putea niciodata sa accept in pat un monstru paros care sforaie si a venit de la una mica cu baietii duhnind a bere. Si nici nu stiu daca as putea sa dau nastere. Am vazut asta de 3 ori si va zic… mie imi e frica sa ma duc sa imi curat dintii… d-apoi sa trebuiasca sa las sa treaca prin mine un pepene… Nu mai spun cata rabdare si delicatete aveti cu noi…

Deci, din tot sufletul, va cinstesc, va iubesc, va ador si va apar in fata oricui!

La multi ani, multa bucurie si primaveri multe si pline de fericire!

Cu mult drag,

Mircea