Despre PERSEVERENTA! … sau Diiii Tatiiii!!!

… Sau buturuga mica răstoarnă carul mare sau despre cum ma pune zilnic in genunchi un puști de 2 ani.
Nu. Povestea asta nu are nici o legatura cu fi-meu si nici cu cat il iubesc eu pe el sau pe ceilalți 2, pentru ca oricum fiecare cioară își laudă puiul si ai mei sunt in mod cert pentru mine cei mai minunați copii din lume chiar si cand sunt plini de mozol pe moaca si urla din gura de sarpe pentru ca tocmai au spart vaza aia buna (nevasta-mea e cu porțelanurile deci ma înțelegeți… mie oricum imi pasa doar ca tre’ sa iau alta noua…).
Deci nu. Povestea e despre perseverența. Adică despre următoarele:
– Fi-meu urla ca sa ma las jos si sa se urce in spinarea mea. Ceea ce inseamna ca a descoperit metoda care functioneaza: mesajul ajunge la receptor, e destul de puternic cat sa marcheze si trece peste tot mediul ambiant. Păi nu stie el comunicare?!? Fără să fiu
specialist dar eu zic ca bifeaza niște puncte…
– Fi-meu nu tace pana nu il rezolv. Adică pana nu facem treaba cu calaritul. Nu zic… si mie imi place. Dar nu fix cand am intrat in casa, după o zi de munca de 14 ore (uneori încep la 5 si ajung la 9 da? Si el nu doarme …), îmbrăcat în costum si ne-dus-la-baie-fir-ar…!!! Ceea ce inseamna ca stie ce vrea si nu renunță pana nu primeste.
– Fi-meu e bun la analiza strategică. Gen ca s-a prins ca degeaba sunt cat o huiduma pentru ca nu sunt periculos. Ba mai mult pot fi păcălit ușor si cel mult il amenint ca ii fac nasoale dar nu ma tin niciodată de promisiune. Cam ca atunci cand faci scandal la
operatorul de telefonie mobila si zici ca mai sunt si altii ca ei in piata dar tu ai semnat luna trecută pe inca 24 de luni si mai ai si mare clauză de reziliere.
Pentru ca ce naște din pisica tot consultant se numeste e clar ca si fi-meu stie perseverența de mic si are abilități de mare strateg.
Zic sa puneti deoparte un loc de CEO ceva pana creste asta mic daca nu o vrea antreprenoriat cumva… Ca numai  maine nu-i poimâine si iese din facultate.
Asta daca nu aveti si voi vreun mini-me prin casa care sa va terorizeze si de fapt ati luat lucrurile asa cum sunt: o mica poveste despre perseverența.
Spor in toate,

Cu drag,

Mircea