Copii frumosi si dornici de dezvoltare!

in cand in cand, ma duc sa le vorbesc copiilor. Daca vreti sa stiti de ce fac asta, puteti sa aflati aici.

Ideea e ca uneori dau de un grup de copii incredibil de placuti, pregatiti, energici si dornici de nou si informatie. Asa sunt copii din Balcesti pe care i-am cunoscut prima oara in cadrul unui eveniment cu tenta antreprenoriala organizat de colegii din RBL, Romanian Business Leaders sau rbls.ro.

Cand am intrat in amfiteatru si am urcat pe scena, impreuna cu colegul Razvan de la Pion Media, la salutul nostru, sala a explodat. In conditiile in care noi gresisem drumul, luati de conversatie si am intarziat circa 45 de minute. Culmea la o prezentare despre antreprenoriat care are ca piatra de temelie SERIOZITATEA! Iar ei ne-au iertat si ne-au primit cu energia lor incredibila. Apoi dupa prezentare au ramas in jurul nostru si avizi de informatie ne intrebau cate in luna si stele. Ne-a placut atat de mult incat ne-am intors in nume personal, iar eu i-am si invitat gratuit la seminarul meu din luna decembrie, asigurandu-le transportul celor care au putut sa vina.

Care e MARELE LUCRU aici: acesti copii traiesc in alta lume decat a noastra. Unii dintre ei, muncesc pentru a trai inca din liceu. Da, au si ei wireless si asta e bine si e o fereastra catre lume, dar au si toaleta in curte si munca la camp. Si cand ii vezi atat de frumosi si plini de energie ridicandu-se deasupra conditiei lor, cu atat mai mult ii iubesc pe ei decat pe hipsterii nostrii de la oras imbracati de la Zara si cu oul piciorului gol in adidas la -20 de grade. Nu am nimic nici cu hipsterii, sunt omul diversitatii si gasesc ca asta e partea frumoasa a lumii, dar uite, pot sa am preferinte, da, si eu ii prefer pe ei. Go Balcesti!

Cu drag,

Mircea