Curs de vanzari absolut intensiv!

Pasul 1. Ai un produs. Zic asta pentru ca unii nu au. Au idei si nu trec la treaba. Daca inca esti acolo treci la pasul 1. Trebuie sa ai un produs. Si primul si cel mai bun produs al tau esti chiar tu. Din prima ta zi trebuie sa te vinzi intai pe tine. Atat timp cat zambești frumos si nu musti ai sanse sa fii alaptat chiar si pana in clasa 1, asa ca mai intai zambeste si vinde-te pe tine.

Pasul 2. Vinde! Bere, cașcaval, masini, case, fonduri, carti? Orice! Lasa amorteala, incremenirea, tracul, depresia, lasa ca nu ai ochii asortati cu cureaua si sosetele cu batista. Vinde! Poate putin si prost la inceput. Insa timpul (si dezvoltarea) repara orice, inclusiv un vanzator slab. Citeste, cauta, invata, fii acolo, gaseste mentori. Asculta un training, vinde si apoi mai vinde iar.

Pasul 3. Cand ai vandut cat poti de bine si de mult, VINDE SI MAI MULT!!! Vinde in volum, in grup, in afara zonei tale, pe internet, in rate… Vinde! Vinde! Vinde! Poftim?!? Aud ca asta e consumism. Ca distrug planeta. Nu fratilor! O VAND!!! Asta nu e curs de CSR ci de vanzari si inca unul intensiv!

Spor in toate!

Cu drag (de data asta, „pe sistem!”),

Mircea

P.S. Nu ascult manele si nici nu ma uit la Capatos insa apreciez o gluma buna 🙂