Da, am avut o trupa rock. Da :)

In liceu am avut o trupa rock.

Impreuna cu 3 prieteni am fondat Noxious. Nu sunt un tip care sa aiba o ureche muzicala buna. De fapt, nu prea am deloc. Motiv pentru care trupa nu a avut mare succes o buna bucata de timp, cat am fost vocalul ei. 🙂 

Bine, nici dupa nu a avut mare succes, desi am luat ceva premii si am marcat o buna bucata de timp orasul nostru natal, Craiova. Nu neaparat intr-un sens pozitiv, ma refer aici la zona Brazda unde repetam si probabil am fost cauza disparitiei faunei locale si spaima familistilor. De fapt, in afara de adolescenta noastra, nu stiu daca am influentat altceva.

Insa adolescenta ne-am marcat-o. Am invatat sa colaboram, sa ne pese, am calatorit, ne-am cunoscut limitele, am repetat ore si ore pana ne sangerau degetele, am urcat pe scena desi emotiile ne rodeau pe interior si asta poate ca a fost cumva de ajutor ulterior cand a trebuit sa ne descurcam in viata. Apropo de descurcat in viata. Am o carte grozava pe care o voi termina curand in care povestesc multe experiente din care am invatat enorm si presar o groaza de date din studiile facute atat in particular at si cca si consultant de business. Daca o vrei, poti sa faci o comanda aici.

Daca vreti sa ne ascultati, recomand in casti, si fara asteptari calitative, ba chiar va rog sa luati in calcul faptul ca inregistrarea a fost facuta cu un casetofon, dati click aici.

Piesa se chema „Lighstorm” si chiar era ceva, ba chiar mai mult, daca reuseam sa ii mituim (pe atunci mita se platea in vodca) pe baietii de la lumini sa ne ajute atunci cand cantam undeva. Mai ales daca aveau si efecte de fum.

Nici o clipa nu se mai intoarce. Iar eu ma bucur de un trecut plin de amintiri. Pot sa va dau un sfat? Bucurati-va din plin de viata caci fiecare etapa are farmecul si lucrurile ei de facut. Oameni buni, va garantez, ca la sfarsit, veti regreta nu atat ce ati facut (sigur, asta daca nu sunteti Visinescu) cat ce NU ati facut. Asa ca faceti!

De-aia zic:

Spor, tuturor!

Cu drag,

Mircea

1 răspunde

Comentariile sunt închise.