Libertate!

Printre stiri cu Siria si Trump care striga la rusi, abundenta de la noi cu Startup Nation si salariile marite ale Olgutei, degringolada europeana si primii pasi ai baietelului meu, am lansat un proiect nou, Inspire Academy!

Inspire este un proiect pe care il simteam de mult dar s-a cristalizat abia acum. Traininguri de vanzari, motivatie, negociere, sinestezie, etc… Produse pline de experiente si date stranse in ani de munca. Ani in care am avut si ups si downs, ani in care am condus echipe de zeci de oameni, fiecare din noi in diferite domenii.

Cel mai tare produs este insa INJECTIA DE MOTIVATIE. 15 minute, zilnic, in fiecare dimineata, pline de intensitate si forta! Timp de 20 de zile in fiecare luna. La un pret imbatabil: 1.000 RON (plus TVA).

Ador produsul asta, il simt in vene, de pe vremea cand tineam miting-uri dimineata agentilor de vanzari. Uneori semana cu refrenul din 300, alteori cu strigatul lui Mel Gibson din Braveheart. Dar de fiecare data era bine!

Nu exista nici un produs de training care sa bata INJECTIA DE MOTIVATIE la rezultate. Sau cel putin nu stiu eu nici unul. Daca vrei sa povestim despre el, lasa un mesaj aici si te voi contacta personal.

Gata! Ma duc la odihna caci maine incep ora devreme, la 5, asa cum se cade.

Spor, tuturor!

Cu drag,

Mircea